مطرح کردن سوالات مغز و اعصاب

با سلام شما در این قسمت می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و پاسخ را از دکتر دریافت کنید. لطفابوقت طرح پرسش سن بیمار سوابق مربوط به بیمارهای احتمالی و داروهای مصرفی قبل و فعلی حتما قید شود.توجه شما موجب تسریع و دقت بیشتر در پاسخ خواهد شد.در صورت نیاز امکان ارسال اسکن تصویر برداری های طبی ونیز ازمایشات و دیگر مدارک پزشکی مقدور است.

‏1,257 دیدگاه در نوشته‌ی “مطرح کردن سوالات مغز و اعصاب

  1. شیدا

    سلام.آقای دکتر پدر بنده از روی داربست ک حدودا یک متر بوده سقوط کرد و بعد از سی تی اسکن گفتن که خونریزی درمغز داره بعد از شس ساعت دوباره سی تی اسکن انجام شدکه گفتن حجم خون تغییری نکرده پدرم هوشیاری خودش رو داره و دربخش آی سی یو بستریه.میخاستم بدونم آیا یکی دوروز بعد که قراره دوباره سی تی انجام بده و حجم خون افزایشی پیدا نکرده باشه عمل ضروریه همچنان یا خیر؟واگه هم عمل نخاد انجام بشه این خون به چ شکل تخلیه میشه و مشکل خاصی براش ب وجود نمیاد؟
    سپاسگزارم

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      معمولا خونریزی های خفیف زیر استخوان جمجمه یعنی سابدورال هماتوم که فاقد علایم واضح در مهاینه اعصاب باشد ممکن است نیاز به جراحی نباشد بنابراین بسته به نوع و محل خونریزی متفاوت است.

  2. پارمیدا

    سلام.خسته نباشید.مادر بزرگم سنش از 75 سال گذشته.نابینا هم هست.طبق تجویز دکتر کلونوزپام میخوره.یه مدتی هست فراموشی گرفته و دچار توهم شدید شده.میخاستم بدونم علت توهم و فراموشی بخاطر مصرف کلونوزپام هست؟چه قرصی برای درمان فراموشی اش لازمه؟لطفا راهنمایی کنید

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      علت مصرف کلونازپام چیست؟ احتمال عفونت ادراری و تنفسی را باید در نظر گرفت .بهتر است معاینه شود در یک مرکز بیمارستانی دانشگاهی و برحسب نوع داروهای مصرفی و سایر بیماری های احتمالی و نیز معاینه مغزواعصاب و بررسی های ضروری تصمیم گرفته شود.از راه دور دارویی نمی توان تجویز کرد.

  3. بیتا

    سلام
    پسر ۴ ساله من حدود یک ماهه پیش دجار تشنج در هنگام خواب شد که همرا تب نبود بعد از نوار مغزی و ستی اسکن دکتر برایش ۸ سی سی در روز والپرات سدیم تجویز کرد و گفت تا یک هفته تکرار تشنج اشکالی نخواهد داشت و چون در یکه ماهه اخیر دچار اضطراب و ترس شده بود ما کنار درمان از مشاوره کودک هم کمک گرفتیم . اما بعد از ۱۸ روز دوباره بعد از دیدن فوتبال در خواب دچار تشنج و هذیان گویی شد . تعداد تشنج ها از اولین بار تا به امروز در حدود یک ماه و نیم ۵ بار بوده و همچنین بدون کف و تهوع و با ترس خیلی شدید همراه میباشد
    در مورد درمان و علت بیمارش اگر امکانش هست توضیحی بفرمایید

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      قطعا پاسخ صحیح و علمی بااین اطلاعات میسر نیست.معاینه کودک-شرح حال کامل سابقه تشنج در خانواده رویت مدارک طبی مربوطه و …..برای تشخیص و درمان ضرورت دارد.توصیه می شود اگر درتهران تشریف دارید به مراکز بیمارستانی -دانشگاهی طب مغزواعصاب اطفال مراجعه نمایید.

  4. امید

    سلام.خانمی ۴۳ساله.میگرن مزمن داشته.وقرص جلوگیری مصرف کرده.روزه هم گرفتن.یک سکته خفیف داشت.که پاودست چپش بیحس شده.هوشیاری اش خوبه.یعنی همه رو میشناسه.وتاری دیدهم نداره.اکوی قلبش خوب بود.ونفسش شکرخدا خوبه بدون دستگاه نفس میکشه.الان آیسیو هست.وتحت درمان.امپول سربرولایزین براش تجویزکردن.الان مشکلش بیحرکتی دست وپاهاست.ولرزش ناگهانی بدنش وکلمه کلمه صحبت کردنش.بنطرشما این ها بخاطر چیست.چقدرطول میکشه تا بهتربشه؟خیلی نگرانیم.درضمن از خوردن هم منع شده.

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      غلایم و شرح حالبه احتمال قوی مربوط به ترمبوز یعنی لخته شدن خون در وریدهای معزی است که درمان خاص خود را دارد و قطعا در ای سی یو برایشان انجام می شود.با درمان مناسب و در طول زمانن کسالت قابل برگشت است.

  5. سجاد

    باسلام.
    بنده 22 سال سن دارم و از بچگی سینوزیت داشتم اما الان چندین ساله که قبل از سردرد چشمام سیاهی میرن و اضطراب میگیرم و بعد از نیم ساعت سردرد خیلی شدید همراه با حالت تهوع میشم.و صدا و نور شدیدا اذیتم میکنه و سردردام گاهی ضربان داره و خیلی شدیده و تا چهار پنج ساعت طول میکشه اما این سردردها رو من گاهی در هفته دوباره و گاهی هر یک ماه یک بار میشم.به دکتر متخصص مراجعه کردم گفتند میگرن کلاسیک دارم.میخواستم بدونم تشخیص شما چیه و چه دارویی رو باید مصرف کنم که از شدت درد این سردردها کم بشه خیلی سردردهام شدیدن. و آیا اسپری میگرن کات مورد تایید شما هست؟
    سپاس گزارم

    1. davanlou نویسنده

      سلامن
      معاینه قیزیکی و رویت مدارک در تشخیص اهمیت داشته و ضروری هستند.سردردها (میگرن و سایر سردردها) عارضه صعب العلاجی نیستند و درمان های مدرن مانند تزریف بوتاکس در برخی نواحی جمجمه صورت ضرورت کمک می کند .تغییر شیوه زندگی ورزش تغذیه مناسب هم مهم است.به کلینیک سردرد بیمارستان سنا مراجعه نمایید.

  6. پيام

    با سلام خدمت شما

    سكته مخچه در آقاى چهل و چهار ساله آيا مى تواند منشأ اتوايمون داشته باشد؟

    بيمار هيچگونه ريسك فاكتورى از قبيل،چربى بالا،چاقى،استعمال دخانيات و …نداشته است.

    در آزمايشات پس از وقوع ايسكمى مخچه ميزان كمپلمان 3 (c3) بالا بوده و ضمنا بيمار مبتلا به هاشيموتو مى باشد
    علايم بيمار دوبينى و اندكى عدم تعادل مى باشد،آيا موقت است؟
    ممنون از وقت و توجه شما

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      نقص ایمنی در چه زمینه ای؟ فشار بالا دیابت امراض روماتیسمی مصرف داروها و مواد روان برگردان ضربه سر و مصرف داروهای دیگر مهم است.ایا سکته مخچه(به بیان شما) از نوع خونریزی است و یا لخته ایسمیک بوده است؟سابقه مشکل قلبی و یا مصرف داروهای ضد انعقاد بوده است؟سایر ازمایش های کفایت سیستم ایمنی چه می باشند و ایا سابقه تزریق خون داشته اند؟

      1. پيام

        با سلام

        بيمار هيچ دارويى به غير از لووتيروكسين مصرف نمى كرده و فشار خون نرمال،ديابت نداشته،ضربه و داروى روان گردان هم هيچ سابقه مصرفي ندارد،ايسكمى در قسمتى از مخچه در ام أر اى نمايان است و هيچ شواهدى أر لخته ديده نشده،سابقه تزريق خون هم ندارد.

        1. davanlou نویسنده

          سلام
          بسیار خوب در این صورت با توجه به عارضه تییروییدیت که ایشان دارند و در زمینه نقص ایمنی هم مطرح می شوداحتمال عارضه ایسکمی در زمینه واسکولیت مطرح است.بهتر است در یک مرکز دانشگاهی مجهز مانند بیمارستان شریعتی در تهران بررسی شوند.

دیدگاهتان را بنویسید


پنج × پنج =

 
طراحی سایت و سئو توسط شرکت رایانمهر افرانت