تماس با ما

 

تماس با تلفن 57902000داخلی2202-2201

‏155 دیدگاه در نوشته‌ی “تماس با ما

  1. PR

    سلام جناب آقای دکتر دونلو،
    چند سال پیش به دلیل بروز سردردهای متوالی به شما مراجعه کردم. بعد از معاینات، تست عروق و ام.آر.آی نظر شما این بود که از نظر فیزیولوژی مشکلی نیست، منتها فرمودید که ناحیه ای مربوط به حافظه از حد طبیعی کوچکتر از هست. از میان داروهای تجویز شده داروی ممورکس رو بخاطر میاورم.
    اکنون در آمریکا درس میخونم و با توجه به مشکلاتی از جمله عدم تمرکز، دشواری در یادآوری مطالب، اضظراب و سختی در تکلم به زبان انگلیسی به دکتر مراجعه کردم و تشخیص اوتیسم، ADHD و Aphasia رو گرفتم.
    میخواستم ببینم آیا بازیابی و دسترسی به نتایج تست ها و عکس های چند سال گذشته ام امکان پذیر هست. دراینصورت ممنون میشم در بستری غیر از این صفحه، نام، نام خانوادگی و تاریخ تولد رو در اختیارتون قرار بدهم.
    در هرصورت خوشحال میشم اگه نظری در رابطه با تشخیص دارید بفرمایید و اینکه بنظرتون آیا در گام بعدی باید به psychiatrist مراجعه کنم یا neurologist؟.

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      البته ممکن است با افزایش سن تغییراتی در عملکرد مربوط رخ دهد.باید تاریخ دقیق مراجعه و مشخصات بیشتری در دست باشد تاچنانچه مدارک موجود باشد دسترسی پیدا کرد.بهتر است تحت نظر نورو سایکولوژیست باشید و با شیوه های جدید درمانی مهار و کنترل گردد.

  2. بانی مهجور

    سلام آقای دکتر، وقتتون بخیر.
    شما سال گذشته برای تشخیص و ریشه یابی بیماری پدر من براشون آزمایش ژنتیک نوشتین. جواب این آزمایش مدتیه که به دست ما رسیده ولی به خاطر بیماری کرونا نتونستیم حضوری خدمت شما برسیم.
    امکانش هست از طریق ایمیل براتون ارسال کنم و شما نظرتون رو اعلام کنید؟

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      تاریخ مراجعه ایشان 98/7/24 بوده و جواب تست ژنتیکی قاعدتا حداکثر یکماه اماده می شده است کورونا از حدود بهمن ماه تهاجم کرده است.در هرحال از طریق همین سایت ارسال فرمایید.

      1. بانی مهجور

        ارسال تصاویر و فایل  -آزمایش-compressed.pdf

        سلام مجدد.
        خیر دکتر! جواب آزمایش توی تعطیلات فروردین ماه 99 آماده شد که اون زمان هم کرونا بود!
        من براتون عکس جواب آزمایش رو ارسال میکنم، لطفا نظرتون رو اعلام کنین.
        در ضمن، با توجه به نداشتن نسبت فامیلی پدر و مادرم، صلاح میدونید من هم این آزمایش رو انجام بدم؟

        1. davanlou نویسنده

          سلام
          علی الظاهر که خوشبختانه پاسخ تست ژنتیکی مشکلی نشان نمی دهد. در مورد انجام تست برای خود شما باید دید منظور چیست؟در شرایط نرمال… خیر ضرورتی ندارد.

  3. سنجری

    ارسال تصاویر و فایل

    حضور محترم جناب آقای دکتر دونلوی گرامی
    با عرض سلام
    اینجانب پروانه سنجری ، توسط جنابعالی تحت درمان قرار دارم و پیرو ادامه درمان این ایمیل را با توجه به رعایت شرایط ویژه بیمارستانها و توصیه بر عدم حضور غیر واجب ارسال میکنم . این ایمیل حاوی جواب آزمایشی است که جنابعالی مرقوم فرمودید تا جهت بررسی ادامه درمان سه ماه بعد از شروع مصرف قرص ” دپاکین “خدمتتان بیاورم . من روزانه سه عدد قرص دپاکین مصرف می کنم و در مورد داروی دیگرم (آروماسین ) با دکتر آنکولوژیست صحبت کردم ایشان نظر مخالفی برای مصرف دپاکین ابراز نکرده اند . اگر لطف بفرمایید در صورت تجویز و توصیه جدید درمان من را راهنمایی بفرمایید، بسیار ممنون و سپاسگزارتان هستم
    برای شما سلامت و موفقیت هر چه بیشتر آرزومندم .

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      داروی دپاکین را به همان مقدار ادامه دهید تا اطلاع ثانوی…در ازمایش مشکل تیرویید م مطرح است که در جریان حتما هستید.کلسترول هم در نزدیکی سقف مجاز است.که باید رعایت کنید.

  4. narges

    سللم و خسته نباشید خدمت دکتر دونلو.
    من خانم ۳۰ساله هستم که مدت شش ماه هست که سر درد های میگرنی خیلی اذیتم میکنه و همچنین قصد بارداری دارم آقای دکتر بهترین راه برای درمان چیه ممنون میشم از لطفتون .

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      باید در اطلاق میگرن بیشتر دقت کرد.اگر تصویر برداری مغزی و ازمایشات خوب هستند .تغییر شیوه زندگی
      کاهش استرس ورزش و تغذیه مناسب کمک زیادی می کنند.

  5. مهتاب

    سلام جناب دکتر دونلو خسته نباشید. مادر من ۵۵ سالشه و لرزش دست داره اما لرزش دستش در فعالیت خیلی زیاده و هنگام استراحت تقریبا میشه یک درصد حالت فعالیت و گاهی اوقات کلا قطع میشه . ممکنه خدای نکرده پارکینسون باشه؟

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      البته لرزش پارکینسونی معمولادر استراحت وجود دارد و مشخص است.با این وجود معاینه بالینی کمک می کند.در تهران بیمارستان حضرت رسول بخش بیماری های حرکتی دارد.

  6. خانم رضوان کاظم زاده

    با سلام و خسته نباشید خدمت خانم دکتر بنده 36 سالم هس که 17 ساله که کرختی دست و پا دارم بخصوص در قسمت چپ بدنم است که برای خوابم در شب ایجاد مشکل میکرد که نمیتوانستم بخوابم که به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم سه و چهار سال ب کمپلس و قرص آرام بخش مثل فلوکساتین – بوسپانکس و غیره استفاده میکردم بعدا خودم قطع کردم و گهگاهی مشکل کرختی رو تحمل میکردم الانم یک سال است که ازدواج کردم دوباره این کرختی شروع شد که به متخصص اختلال خواب مراجعه کردم که ایشان گفتند که مشکل من بیماری پای بی قرار است که قرص منزیم و ترانکوپین 25 و سیتالوپرام تجویز کردن که تا حدی بهتر شدم سوال بنده از حضرتعالی این است که مصرف یک دوم سیتالوپرام در صبح و یک دوم ترانکوپین در شب برای بارداری ایجاد مشکل میکند یا نه؟ متخصص زنان و زایمان میگویند چون سنم زیاد است باید زود اقدام به بارداری کنم با تشکر

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      سن بالاتر ریسک مشکلات خاص خود را در باردارشدن دارد.لذا به مصلحت است که حتی الامکان از افزودن ان ریسک خودداری شود.با تلقین مثبت ورزش های ملایم. شرکت در کلاسهای مربوط به تقویت روحیه می توان نیاز به دارو را به حداقل رسانید.

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      حسب علت متفاوت است و معمولا درمان علامتی است و مبتنی بر نوتوانی و حفظ تعادل است

    2. مهتاب

      سلام دکتر وقت بخیر .مادرم لرزش دست داره در حد متوسط . دکتر بردیم نوار مغز گرفت و گفت لرزش اساسی اولیه اس داروهاش متورال و فلوکستین و گابا (دور اول) بعد دپاکین و ایزیکام (دور دوم) این داروها مگه واسه پارکینسون نیست ؟ ممکنه دکتر بهمون راست نگفته باشه ؟ یا واقعا برای لرزش اساسی هم مصرف داره؟مادر ۵۵ سالشه و هیچ علامت دیگه مثل سفتی عضلات و عدم تعادل الحمدالله نداره .

      1. davanlou نویسنده

        سلام
        البته جهت اظهار نظر دقیق منوط به معاینه است.برخی اوقات داروهای ضد پارکینسون در لرزش لولیه هم بکار می رود.معمولا لرزش اولیه از سالهای قبل وجود دارد البته در هر سنی ممکن است اغاز شود و ازطرفی در صورت صحت تشخیص پارکینسون ممکن است علایم بعدی مدتها بعد از لرزش پیدا شوند.به کلینیک حرکات غیر طبیعی بیمارسان حضرت رسول در تهران مراجعه نمایید.

  7. فاطمه

    سلام جناب آقای دکتردونلو ببخشید من شوهرم بیماری دیستروفی میوتونیک داره ابا این بیماری رواعصاب هم اثر داره روی غریزه جنسی چطور میشه یه وقت به من بدین خیلی دوست دارم درمورد بیماری شوهرم با شما صحبت کنم.یک توضیح مختصربدین ممنون میشم بیمار خودتون هست

  8. سیامک

    سلام اقای دکتر بزرگوار مکمل لسیتین تو المان مثل اینکه رو بیماران شارکوت ماری توث جواب خوبی داده ایا ما هم میتونیم استفاده کنیم?

پاسخی بگذارید


Call Now Button
Design & Development By www.724ws.net