اطلاعات تماس با دکتر جمشید دونلو متخصص مغز و اعصاب ام اس و سردرد


ميدان فاطمي بيمارستان سجاد درمانگاه مغز و اعصاب صبح روزهاي فرد و عصر ١و٣و٤شنبه ٢-٥عصر تلفن ٨٨٩٥٧٣٩١-٦

مطرح کردن سوالات مغز و اعصاب

با سلام شما در این قسمت می توانید سوالات خود را مطرح نمایید و پاسخ را از دکتر دریافت کنید

‏319 دیدگاه در نوشته‌ی “مطرح کردن سوالات مغز و اعصاب

  1. تارا

    من تقریبا هرروز حالت تهوع دارم و دوسه بار در طول روز دچارش میشم که خیلی اذیتم میکنه ولی فقط حالت تهوع بدون استفراغ دارم البته گاهی هم حالم بد میشه عصرا که میخابم از خاب بیدار میشم سردرد دارم که با تکون دادن سرم، سرم درد میگیره چندباری نصفه شب تو خاب یه دفعه سرم تیر میکشید و کل بدنم بی حس میشد و پنج دقیقه بیشتر ادامه نداشت لرزش دست دارم مخصوصا دست راستم که بدتره.یه بار هم عصبی شدم و کل بدنم شروع به لرزیدن کرد حالتی که تشنج بهم دست داده باشه سابقه خونوادگی ندارم فقط مادربزرگم یعنی مادر بابام لرزش بدن داره که از سن 60 سالگی دچارش شده که البته دکتر گفته توی خاب دچار سکته مغزی شده سابقه ی دیگه ای نیست خودم هم دکتر نرفتم که اسکن یا ام ار ای بدم اینا به نظرتون میتونه نشونه چی باشه.بیشتر مواقع تو چشم چپم حالت مگس پران دارم ممنون از توجه و پاسخگویی تون

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      احتمالا نگران بیماری ALS هستید.البته قصاوت از راه دور مشکل است.اما بیشتر به نفع مسایل غیر جدی است و استرس بیشتر مطرح است.

  2. علیرضا

    با سلام و تبریک سال نو
    از حدود یک سال پیش و بدنبال یک حالت حمله مانند که در حین حرکت بود و بصورت برق گرفتگی دردسمت راست بدنم و از بالا به پایین و بصورت رونده احساس کردم مشکلاتم شروع شد و پای راستم و دست راستم حالت گزگز داشتند و بعد از دو ماه گزگز برطرف شد و الان یک نوع حالت ضعف مانند در دست و پای راستم دارم و موقع حرکت یک نوع پیج از قسمت لگن به پام میدم و دست و پام زود خسته میشن و و درد پاشنه پا هم دارم
    ۲ بار یکی فروردین و یکی شهریور ۹۵ ام آر آی و نوار چشم دادم که نرمال بودن
    از همون حمله تو چشم راستم مگس پران هم پیدا شده که آزارم میده

    1. davanlou نویسنده

      سلام نوروز بر شما هم خجسته باشد..
      شرح حال می تواند به نفع نو کلینیکی بیماریهای دمیلینیتیو هم باشد.برای بررسی و رد کردن ان به کلینیک ام اس بیمارستان سینا تشریف ببرید.

  3. محمد

    ببخشید ی مشکلی دارم خیلی اعصابم ریخته بهم،نامزدم ی هفتس دوبیتی پیدا کرده ،بعد بردیمش دکتر چشم گفت احتمالا انحراف داره و باید بره پیشه مغز اعصاب و….. بعد بردیمش پیشه متخصص مغز و اعصاب گفت به احتمالا زیاد اعصاب چشمه چپش فلج شده ولی باید ام آر ای بره تا دقیق بگم مشکلش چیه و…. بعد این علائم مثله ام اس هس بهش گفتم آیا میتونه ام اس باشه گفت شاید ولی باید ام آر ای بره تا بگم چیه،فقط نامزدم ی هفته پیش مریض شد و حالت تهوع داشت و ی طرفه بدنش خواب مانند رفته بود ک بردیمش دکتر گفت ويروسه و سرم زد به خانومم بعد اون روز دوبینی خانومم شروع شد و…..! میشه کمکم کنید خیلی نگرانم

  4. MAHAN

    وضعیت بیمار هم کاملا خوبه و مثل سابق مشکل خاصی نداره . و برامون خیلی مهمه که آیا با توجه به mri اولیه که براتون فرستادم بهبودی صورت کرفته و آیا میشه توقف تزریق سینووکس کرد . ممنون

  5. بهنام

    دکتر جان سلام
    من خیلی نیاز به کمک دارم توی دوازده سالگی من با نور تلویزیون تشنج شدم و دکتر چندسال به من والپروات سدیم دادن . و دیگه تا الان که بیست و هفت سالمه مشکلی نبوده اما چند وقت پیش بعد یه سری لکه های درخشان رو توی چشم چپم دیدم دکترهای شبکیه متعددی رفتم و سرگیجه هم داشتم گفتن پارگی شبکیه نیست
    ممکنه میگرن چشمی باشه ؟ اصلا دارویی هست براش؟ اگر میگرنه چرا دوره نداره و نقاط درخشان و سیاه هرروز جلوی چشم من هستن؟ واقعا زندگیمو مختل کردن
    ممنون میشم اگه جواب بدید

  6. MAHAN

    با سلام و عرض ادب . ممنون میشم در مورد این جواب جدید mri خانمم نظر کارشناسانه بدهید .
    Multiplanar obtained cuts with different pulse sequences shows:
    . Mild degenerative change in visible vertebras
    . Marginal spur formation & broad based bulging of C5/6 & C6/7 discs
    . Loss of normal cervical spine lordosis
    . No obvious abnormal enhancement on post contrast images
    Never root foraminae are unremarkable. Visible posterior fossa

    & foramen magnum are okay. Para vertebra soft tissue seem normal./s

    Multifocal signal abnormality in both cerebral hemisphers white matter
    right lentiform nuclei & right cerebellar hemispher without obvious abnormal
    enhancement on post contrast images are seen. Correlation with clinical finding &
    history is recommended.
    The lateral 3rd & 4 . ventricles are normal in size & shape without midlineshift .
    The brain stem &. both cerebellar hemispheres are okay .
    sellar & sinuses are intact . Orbits & chiasm are unremarkable. /S
    آیا این[جواب mri می تواند مال شخصی باشد که 3 سال قبل تشخیص ام اس برایش داده اند واز همان موقع تا به الان هر هفته یک آمپول سینووکس تزریق می کند ؟ ممنون میشم شفاف و دقیق بفرمایید که ایا 3 سال قبل تشخیص بیماری خانم من با چیزی شبیه ام اس اشتباه بوده و یا درست . با سپاس

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      قضاوت در این گزارش دشوار است.شرح حال و معاینه بیمار و نیز ام ار ای اولیه و پاسخ مایع نخاعی هم اهمیت دارد. درصورت امکان انها را نیز ارسال نمایید.علایم اولیه و نیز فعلی بیمار هم بسیار اهمیت دارند.

  7. تارا

    سلام.
    من لرزش دست دارم مخصوصا دست راستم لرزشش بیشتر هست.شبا وقتی میخابم یدفعه تو خواب پشت سرم درد میگیره از درد از خواب بیدار میشم تا یکی دو دقیقه بدنم کامل بی حسه و بعد خوب میشم.ولی در کل چندبار بیشتر این اتفاق برام نیافتاده اما جدیدا تو بیداری هم سرم یدفعه تیر میکشه یا درد میگیره طولانی مدت نیست.اکثر مواقع سرم سنگینه و احساس خواب دارم و موقع خواب هم انگار بی هوش میشم.من کلا کم خواب بودم و خوابم سبک بود الان درست برعکسم. مرتب حس میکنم از داخل سرم گیج میره حتی یه جا که نشستم یدفعه حس میکنم داخل سرم دور میگرده.

    1. davanlou نویسنده

      نوع لرزش و سابقه خانوادگی و رویت مدارک مغزی و ازمایشگاهی برای ارزیابی دقیق ضرورت دارد.

    1. davanlou نویسنده

      بله می توان تست کرد.البته کاربری اصلی ان در ضعف عضله اسپینال موسکولار اتروفی است.
      از سایت زیر اطلاعات بیشتری در دسترس است:
      media.biogen.com/press…/us-fda-approves-biogens-spinraza-nusinersen-first-treatme…

  8. امیر حبیبی

    با سلام. اقای دکتر دو هفته بود که نوک دماغم یه مومور خفیف احساس میکردم که البته مداوم نبود به این صورت که در طول روز 2_3 بار احساس میکردم. الان چند روزه دردهای گذرا در شقیقه هام و سوزش در کناره های صورتم (از کنار گوشهام تا فکم و خود فکم)رو دارم که البته متقارن هست. بعضی وقتها روی گونه هام هم احساس میکنم البته به صورت گذرا. روی سرم هم به صورت موضعی سیخ شدن موهام رو دارم. البته بعضی وقتها ها هم رگ دور سرمو احساس میکنم که انگار پر شده و داره نبض میزنه مثل حالتی دویدن سریع. به نظر شما اینها علایم چی هستن. با تشکر از لطف شما

  9. ناهید

    با سلام و خسته نباشید
    من چند روزی استرس داشتم بعدش دستام خیلی کم توان شدن مخصوصا دست راستم که انگار اصلا قدرت نداره هرچند که اذیت میشم اما این چند روزه هرکاری خواستم تونستم انجام بدم با دستام،البته چن سالی هم میشه که بالای بازوی دست راستم درد میکنه،و اینکه من همیشه پرش عضله داشتم اما از وقتی راجع به بیماری ای ال اس شنیدم دقتم بیشتر شده و این پرش ها هر چند ثانیه یه بار اتفاق میفته،الان خیلی نگرانم یعنی من ای ال اس گرفتم؟لطفا زودتر جوابمو بدین

  10. ساناز

    با عرض سلام و وقت بخير خدمت شما جناب آقاي دكتر
    من از دو هفته ي پيش به طور ناگهاني توانايي عطسه كردنم را از دست داده ام.احساس عطسه كردن را دارم اما نميتوانم عطسه كنم در واقع عطسه ام نيمه تمام باقي ميماند و روزي چند بار اين اتفاق برايم پيش مي آيد و باعث اذيتم شده.
    چون قبل از آن هميشه به راحتي هر روز عطسه ميكردم و الان اين اتفاق باعث نگرانيم شده
    بايد ذكر كنم كه من از بچگي هميشه عادت به عطسه داشته ام و يا زمان برخورد نور با صورتم بلافاصله عطسه ميكردم.
    اما توي اين مدت همه راهي را امتحان كردم،حس عطسه كردن ايجاد ميشود اما فايده اي نداشته و نميتوانم عطسه كنم.و ٢٥ ساله هستم
    تشخيص شما در اين مورد چيست؟
    با سپاس

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      عظسه نکردن چه مشکلی برای شما ایجاد کرده است؟عظسه یک رفلکس است و قابل جلوگیری کردن معمولا نیست.ایا در قدرت بلع مشکلی ایحاد شده است؟ تهوع دارید؟زمینه الرژی؟
      به متخصص گوش و حلق و بینی مراجعه فرمایید.

  11. عباسی

    باسلام؛
    آقای ۲۷ساله و متاهلی هستم که فوق تخصص غدد باتوجه به علائم بالینی، آزمایشات و شرح حال، مشکل ام را هیپوگنادیسم سنترال تشخیص داده اند اما گفته اند جهت اطمینان از این که غده یا تومور نباشد باید MRI انجام دهم و به مغز و اعصاب مراجعه کنم.
    حال نظر و تشخیص جنابعالی درخصوص نتیجه ی MRI زبر چیست؟

    BRAIN MRI WITH & WITHOUT Gd

    Teqnique:
    “Axil, Coronal, Sagital T1,T2”

    Report:
    Pitiuitray gland is normal.
    Suprasellar and Paraseral areas are normal.
    Dynamic contrast injection with delayed enhancement maybe need to R/O piuitray micro-adenoma.

    ممنون.

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      اگر با ازمایشات اورمونی و معاینات مورد نظر این تشخیص را داده اند ممکن است و با پاسخ ام ار ای داده شده توموری در کار نیست اما رادیولوژیست پیشنهاد ام ار ای با تزریق کرده که اگر تومور میکروسکوپی هم باشد مشخص شود.جای نگرانی نیست.ان توصیه را هم پس از مشورت با طبیب معالج خود انجام دهید.

  12. علیرضا نریمانی

    سلام . من مرد 34 ساله هستم . از چند وقت پیش یه سری حمله با این علائم بهم دست میده : سر شدن صورت و زبان ، استرس بسیار شدید ، شل شدن عضلات بویژه عضلات ران پا ، سنگین شدن سر . که چند ساعت طول میکشه و با خوردن پوکساید کم کم بهتر میشه . تو ام آر آی یه مورد بود به این شرح :
    CEREBRAL PARENCHYMA :
    tree foci of abnormal signal in left cerebral hemisphere white matter high on T2,PD and FLAIR mostly due to demyelinating process shown .

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      ام ار ای سر و گردن با و بدون تزریق انجام شود و در صورت لزوم ازمایش مایع نخاع انجام شود.گزارش ام ار ای بالا به تنهایی برای قضاوت در امراض دیمیلینتیو مانند ام اس کافی نیست.معاینه و سایر تستهای تکمیلی کمک می کند.با متخصص در دسترس خود مشورت نمایید.

  13. آسمان

    با عرض سلام و احترام

    دختری 33 ساله هستم که 2 ساله که به بیماری ام اس دچار شدم، این پلاک ها هم در سر و هم در گردن وجود دارند
    با سر شدن کمی از پوست بدنم شروع شد و گز گز کردن انگشتان دست چپ و یک حمله به صورت از دست دادن بینایی چشم راست که با زدن 5 عدد کورتون داخل سرم بیناییم برگشت
    با گرفتن اولین ام آر آی معلوم شد که ام اس دارم، و با گرفتن دومین ام آر آی دکتر گفت که بیماریت خاموش هست و فعال نشده و با گرفتن سومین ام آر آی دکتر گفت بیماریت هم خاموشه و پلاک هات کمتر شده و اینکه میتونی به جای آمپول سینووکس کپسول مصرف کنی
    حالا میخواستم از شما بپرسم به نظرتون این کپسول ها عوارض نداره؟ چون روزی یدونه باید بخورم اما آمپول ها هفته ای یکدونه هست حالا نگرانم که این کپسول ها عوارض داشته باشه
    اگه مطلبی در مورد این کپسول ها میدونید منو راهنمائی کنید.
    با تشکر

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      درمان بیماری ام اس طولانی است و نظر دفیفی در این رابطه وجود ندارد.اگر علایم کنترل است و همه چیز خوب است هم باید داروی خود را مصرف کنید.توصیه من البته بر پایه شرح حالی که ارائه دادید ادامه مصرف داروی تزریقی خود می باشد.البته با ظبیب خود در تماس باشید.داروی خوراکی فعلا در بازار 3 نوع است کدام را برای شما تجویز کرده اند ؟احتمالا باید دی متیل فومارات باشد(نام شیمیایی)

  14. DR

    با عرض سلام و خسته نباشید :
    ببخشید آقای دکتر لطف می کنید در ارتباط با تغذیه در بیماران اوتیسم توضیح بدهید ؟
    کازيین موجود در شیر به چه علت باعث تشدید علایم در بیماران اوتیسم می شود ؟ البته موارد دیگری مثل گلوتن موجود در گندم و کاسین موجود در جو هم باعث تشدید علایم می شود و باید محدود شود
    کازیین در بدن به چه چیزی تبدیل می شود یا چه واکنش هایی صورت می گیرد که باعث تشدید علایم در این بیماران می شود؟
    در جایی خواندم که کازیین به علت پپتیدهایی که آزاد می کند ایجاد مشکل می کند اگر اطلاع دارید خواهشمندم در ارتباط با این مطلب هم توضیح بفرمایید؟
    در جای دیگری آمده بود بعضی از افراد به کازیین حساسیت دارند ( سیستم ایمنی بدن پروتیین موجود در شیر (کازیین) را عامل بیگانه و مضر می داند و برای دفاع از خود آنتی بادی IGE ( ایمنوگلوبین ) تولید می کند و آنتی بادی IGE یک آنتی بادی مخصوصی است که در پاسخ به مصرف یک پروتیین غذایی خاص مثلا شیر به ماست سل ها می چسبد و آنتی بادی IGE با توجه به اپی توپ خاص در پروتیین غذایی تولید می شود هنگامی که ماده ی حساسیت زا یا آلرزن بلعیده می شود سیستم ایمنی بدن آن را شناسایی کرده و به توالی خاصی از اسیدهای آمینه در پروتیین مواد غذایی واکنش نشان می دهد که باعث تولید بیش از حد آنتی بادی IGE و اتصال به ماست سل می شود و در نتیجه ماست سل ها مواد شیمیایی التهابی را تولید و در بدن منتشر می کند
    آیا این مطالب صحت دارد ؟ آیا ایمنوگلوبین باعث ایجاد حساسیت می شود؟ آیا ایمنوگلوبین باعث تشدید علایم در بیماران اوتیسم می شود؟
    آیا همان مواردی که باعث ایجاد حساسیت در افراد عادی می شود باعث تشدید علایم در بیماران اوتیسم می شود؟
    خواهشمندم راهنمایی بفرمایید

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      در مورد رژیم های بدون گلوتن و کازیین در بیماران اوتیسم مطالب زیادی بیان شده است و حتی برخی مقالات علمی هم وجود دارد.امکان دارد انها را تست کرد و در صورت پیداشدن نشانگان مثبت ادامه داد.

      1. Dr

        ببخشید آقای دکتر لطف می کنید در مورد اینکه چرا اصلا کازئین باعث ایجاد مشکل در بیماران اوتیسم می شود توضیح بفرمایید ؟

        1. davanlou نویسنده

          این موضوع پیچیده ای است که جزییات ان بدرستی روشن نیست ولی تحقیقات علمی انرا تایید می کند اما هنور محتاج بررسی های بیشتری است و از طرفی در تمام بیماران اوتیستیک هم این موضوع صادق نیست.باید در انتظار مطالعات بیشتر بود.

  15. سید

    با سلام
    شهریور ماه با مورمور پای راست به نورولوژیست مراجعه کردم و با انجام ام آر مغز و گردن و نوار چشم مورد مشکوکی دیده نشد و قرص سرترالین ۵۰ تجویز کردن بعد از ۳ماه مورمور برطرف شده ولی پام یه ذره سنگینه وپنجه پام و مخصوا زیر انگشت شستم شدید درد داره و حتی نمیتونم فشار بدم و تو راه رفتن (محخصوصا بدون کفش) میلنگم
    آزمایش خون هم نرماله
    ممنون میشم شما هم نظر بدین

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      بهتر است از نظر ستون فقرات کمری هم بررسی شوید.علایم دیسکوپانی می تواند مطرح باشد.هرجند قضاوت از را دور مشکل است و می تواند دقیق نباشد.

  16. هنا

    سلام
    اقای دکتر بیمارانی که در اهواز درمان میکردین و الان نمیتونن بیان تهران. میشه پزشک دیگری در اهواز که خوب باشه رو لطفا معرفی کنید

  17. mr

    با سلام و خسته نباشید:
    با عرض شرمندگی فراوان آقای دکتر قبلا هم خیلی مزاحم شده و شما لطف کردید و به سوالاتم پاسخ دادید خیلی ممنون می شوم باز هم راهنمایی بفرمایید
    آقای دکتر دختری ۲۴ ساله هستم که در تاریخ ۴\۱۰\۹۲ بعد از یک سرماخوردگی و زدن آمپول دست و پای راستم سنگین و بی حس شده و به مدت ۵ روز بستری و تجویز کورتون برایم شد و بعد از مرخص شدنم از بیمارستان دچار تشنج شده و قرص کاربامازپین برایم تجویز شد و تشخیص دکتر cis بوده و گفتند که چند پلاک در مغز وجود دارد و در گردن هیچ پلاکی وجود ندارد که ممکن است مرتبط با ویروس یا عفونت باشد تا الان خداروشکر هیچ حمله ی جدیدی نداشته و تحت نظر پزشک بوده فقط در حال حاضر مشکلی که به طور مداوم وجود دارد و خیلی اذیتم می کند سنگینی کل سر (پیشانی ،گوش ها ، اطراف صورت )و کف پاها و همان پای راست تا زانو می باشد که چند ماه پس از همان اتفاقات (بی حسی دست و پای راست و تشنج ) شروع شد یعنی همان سال ۹۲ که تا الان ادامه داشته به طور مداوم و از ماه رمضان امسال علاوه بر این قسمت ها همان دست راست و انگشتانم کمی سنگین شده که دکتر در این چند سال قرص فلوکسیتین , امگا و د3 برایم تجویز کردند و در مراجعه بعدی که خدمتشون گفتم با خوردن این قرص ها این حالات سنگینی هیچ بهبودی پیدا نکرده است قرص آسنترا50, ب1, امگا و د3 تجویز کردند و گفتند ۳ ماه دیگه بیام .
    در معاینه ای که امروز داشتم و مجددا این حالات سنگینی وجود داشت دکتر به مدت ۲۱ هفته آمپول سینووکس برایم تجویز کردند یعنی هفته ای یک آمپول و یه سری ویتامین و آسنترا۲۰ برایم تجویز کردند و می گویند چیزی نیست و فقط چند تا پلاک خیلی ریز در مغز وجود دارد ، آیا واقعا لازم به تزریق این آمپول می باشد ؟ آیا آمپول خارجی و ایرانی با هم فرقی ندارد ؟
    متاسفانه جواب اولین ام ار ای که گرفته شد یعنی ۴\۱۰\۹۲ را به دلیل اینکه اورژانسی گرفته شد ندارم یعنی اولین حمله که اتفاق افتاد که براتون بفرستم بنابراین ام ار ای هایی که بعدا گرفته شد و آخرین ام ار ای انجام شده را براتون می فرستم ممنون می شوم لطف کنید مجددا راهنمایی بفرمایید؟
    این ام ار ای گرفته شده در 1393/4/3 می باشد:
    brain mri with and without contrast:
    a few faint small size demyelinating plaques in periventricular white matter of both hemispheres are seen.
    NO detectable plaque in posterior fossa is noted.
    on postcontrast images, no enhancing plaque is seen.
    both 7.8 nerve complexes,pituitary fossa,both orbits and optic nerves are normal in shape and signal intensity.
    cerebral ventricles , major intracranial vascular structures,basal ganglia and brain stem are also normal.
    :MRI OF THE CERVICAL SPINES WITH AND WITHOUT CONTRAST:
    loss of natural cervical lordosis is seen .
    there is no evidence of disko-osteophyte complex formation.
    cervical spines show normal signal intensity.
    no significant canal , foraminal stenosis or nerve compression in other levels seen.
    cervical cord shows normal signal .
    visible posterior fossa structures appear normal too.
    no abnormal enhancing lesion is seen
    _ این ام ار ای در 1394/5/5 گرفته شده :
    brain mri with and without contrast:
    a few small size demyelinating plaques in periventricular white matter of both hemispheres without postcontrast enhancement are seen.
    NO detectable plaque in posterior fossa is noted.
    both 7.8 nerve complexes,pituitary fossa,both orbits and optic nerves are normal in shape and signal intensity.
    cerebral ventricles , major intracranial vascular structures,basal ganglia and brain stem are also normal.
    MRI OF THE SPINES WITH AND WITHOUT CONTRAST:
    sagIttal T1,T2 and axial T1 ,T2*performed.
    loss of natural cervical lordosis with mild abnormal kyphosis is seen.
    there is no evidence of disko-osteophyte complex formation.
    normal spinal canal and foraminal dimension detected.
    cervical spines show normal signal intensity.
    no significant canal , foraminal stenosis or nerve compression in other levels seen.
    cervical cord shows normal signal .
    visible posterior fossa structures appear normal too.
    no abnormal enhancing lesion is seen.
    – این ام ار ای جدید در تاریخ ۲۲\۵\۹۵ می باشد:
    brain mri with and without contrast:
    there are a few small demyelinating plaques in periventricular white matter of both hemispheres without post contrast enhancement .
    no evidence of posterior fossa plaque is seen.
    no space occupying lesion in supra and infratentorial structurs are seen.
    both 7.8 nerve complexes,pituitary fossa,both orbits and optic nerves are normal in shape and signal intensity.
    cerebral ventricles , major intracranial vascular structures,basal ganglia and brain stem are also normal.
    no abnormal enhancing lesion in brain parenchyma noted.
    venous sinuses and great vessels apparently are normal.

    MRI OF THE SPINES WITH AND WITHOUT CONTRAST:
    no detectable plaque in cervical cord is noted.
    central subligamentous disk bulging at C3-C4 and C4-C5 levels with mild indentation on thecal sac and loss of natural cervical lordosis are seen.
    no significant canal , foraminal stenosis or nerve compression in other levels seen.
    cervical cord shows normal signal.
    visible posterior fossa structures appear normal too

      1. mr

        آقای دکتر آزمایش مایع نخاع انجام نشده است والا تو این 4 سالی هم که تحت نظر بودم گفتن هیچ مشکلی وجود ندارد حتی دیروزم گفتن مشکلی نیست و وقتی گفتم این آمپول ها رو نمی خوام شروع کنم گفتن مثل یک واکسن و برای پیشگیری است و متوجه شدم برای 1 سال تجویز کردن به همراه قرص گاباپنتین 300 و د3 و امگاو آسنترا 50 اصلا نمی دونم تزریق رو باید شروع کنم یا نه
        آقای دکتر مشکلی در راه رفتن ندارم و ظاهرم اصلا نشان نمیده ولی از درون خیلی اذیتم می کند در طول روز این حالات سنگینی حتی موقع استراحت کردن و دراز کشیدن و ورزش کردن , کلا دست و پای راستم خیلی سنگین تر از طرف چپم و همین طور کل سرم که به شدت آزارم میدن……

        1. davanlou نویسنده

          در این موارد قضاوت از راه دور مشکل است.به هر حال بر اساس دستورالعمل های علمی موجود باید اگر تشخیص قطعی باشد داروهای کنترل کننده حمله جدید استفاده شود.به بخش ام اس بیمارستان سینا واقع در میدان حسن اباد تهران مراجعه فرمایید.

      2. mr

        آقای دکتر این آزمایش انجام نشده است خواهشمندم راهنمایی بفرمایید آیا واقعا نیازی به تزریق این آمپول ها می باشد آن هم به مدت 1 سال؟ با توجه به اینکه مشکلی در راه رفتن ندارم و یک حمله در آذر 92 داشته (سنگینی دست و پای راست )الانم فقط همین حالات سنگینی که به تدریج از همان سال 92شروع شد و تا الان باقی مانده و خیلی اذیتم می کند ….

        1. davanlou نویسنده

          به هر حال برای تشخیص قطعی بررسی های بیشتر لازم است.بهتر است با پزشک معالج خود در تماس باشید.

  18. رضا

    سلام جناب دکتر من پسری ۱۹ ساله ام که حدود چهار ساله که در سرم احساس گیجی و منگی و محدودیت دارم که اذیتم میکنه. لرزش دست و وز وز گوش دارم و تمرکزم کم شده. خیلی روی اعصاب و روانم تاثیر منفی میذاره باعث میشه زود عصبانی بشم. لطفا کمکم کنید و دلیل رو بگید. سپاس

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      لطفا فهرستی از ازمایشات و تصاویر طبی انجام شده در این مدت را جهت بررسی اسکن نموده ارسال نمایید.

  19. سحر

    با سلام خدمت شما دكتر محترم
    سوالي داشتم در خصوص تزريق واكسن كزاز براي ازدواج و من ٥سال پيش تشخيص ام اس دادن و در اين ٥سال خداروشكر حمله اي نداشتم و طَي سال اخر يه هفته در ميون ميزدم امپول رو و الان ٦ماه هست كه اصلا تزريق نكردم و كاملا قطع كردم امپول رو با اين حال ميخوام بدونم برام ضرر داره؟واكسن و اينكه شنيدم كسايي كه از سينووكس استفاده ميكردن نبايد واكسن رو تزريق كنم نظر شما رو در اين مورد ميخواستم ممنون ميشم

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      واکسن کزاز از دسته واکسن های با عامل موثر غیر فعال است و استعمال ان بلامانع است.اما در مورد قطع داروی خود صحیح نبوده و صلاح است با طبیب خود در تماس باشید.

  20. جواد

    با سلام و خسته نباشید خدمت شما آقای دکترخانم بنده در نوروز 95 با تاری دید در چشم چپ و وجود چند پلاک درمغز تجویز کورتون شد و سی آی اس تشخیص داده شد بعد از حدود هفت در ام آر آی مجدد نتیجه بهبودی قابل توجه بود که متخصص ایشون هم گفتن درمان خوب بوده البته ما از هیچ آمپولی استفاده نکردیم اما متاسفانه از دوروز پیش در حد خیلی خفیف در حد ده درصد در انگشت پای چپ و روی پا تا زانو بی حسی خیلی خفیف اومده آیا این میتونه نشانه حمله مجدد و فعال شدن پلاک باشه؟و آیا نیاز به درمان با کورتون هست یا نه؟و آیا این میتونه تبدیل سی آی اس به ام اس باشه؟با تشکر از زحمات شما

  21. حسن مولایی

    با سلام خدمت اقای دکتر بسیار‌ عزیز

    در جواب ام ار ای‌بنده همه نکات نرمال ذکر شده فقطاین جمله برایم نا مفهوم است
    No tumor, signal changes and midline shift is noted
    ممنون میشم راهنمایی کنید

  22. حمید

    باسلام وخسته نباشید .من جوانی ۲۳ساله هستم از نوجوانی مشکل اعصاب داشتم خیلی زود عصبی میشدم .تا اینکه چند سال پیش تو محیطی کار میکردم که همش فشار عصبی واسترس داشتم که ناگهان چشام تا. شدند بعد حدودا شیش ماه تاری دیدم بیشتر شد رفتم متخصص چشم بعد معاینه بهم عینک تجویز کرد الان یه سالی میگذره اما گاهی اوقات که عصبانی میشم یا زیاد فکر میکنم چشام کمی تار میشن کسل وبیحال میشم وبه همین دلیل الان نمره عینکم تغییر کرده .دیگه خسته شدم بخدا اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      طرف راست چه عضوی درد می گیرد؟ زمان سرماخوردگی به علت التهاب ویروسی امکان درد و حالات نامطبوع در نقاط مختلف بدن می تواند غیر عادی نباشد.

  23. میرممحسن

    با سلام و خسته نباشید
    اقای دکتر من از حدود 2ماه پیش با شکایت اختلال دید و سوزن سوزن شدن انگشتان و لب و زبان و گرفتگی عضلات و چند اختلال دیگر به دکتر مغز و اعصاب مراجعه کردم و ایشان بلافاصله با شک به ام اس ازم نوار چشم و ام ار ای مغز و گردن و کمر گرفتن که چون همگی سالم بود گفتن چیزی نیست و اضطرابه و برام سرترالین تجویز شد ولی من برای اطمینان رفتم تبریز پیش دکتر پرتجربه جناب جمشید سیفی که ایشون بلافاصله گفتن روان تنی
    ولی من الان پای راستم تمام روز خیلی شدید گزگز و مورمور میشه و مثل این میمونه که میخواد خواب بره . این حالتها رو همیشه و حتی موقع رانندگی و راه رفتن هم دارم و بعضی مواقع فکر میکنم باد سرد به پام میزنه
    موقع راه رفتن پنجه پام درد میکنه و یه ذره راه رفتن رو برام سخت میکنه
    1 ممکنه من ام اس داشته باشم و دکترام متوجه نشده باشن
    2 عوارض روان تنی اختلال اضطرابی میتونه این قدر پایداری و دوام داشته باشن و حتی تو راه رفتنم هم اثر بذارن
    خیلی ممنون که راهنمایی میکنین

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      این مسایل و استرس و ترس از ام اس و سایر بیماری ها امر کمیابی نیست و البته شرط اول بررسی ان است که مسایل عضوی و بیماری های مهم را با انجام معاینه و تست های لازم رد کرد. در صورتی که در انها نکته غیر طبیعی نبود انگاه می توان اصطلاح روان تنی و یا وسواس و سایر مساول روحی روانی را مطرح کرد که در مورد شما انجام شده است.توصیه می کنم با رفتار درمانی انرا کنترل و حل کنید.زمینه های شخصیت و روحیه قبلی هم موثر است.

  24. علی

    سلام وقت بخیر آقای دکتر من 18ساله ک مبتلا ب بیماری صرع هستم میخواستم بدونم ک تغذیه چقدر تاثیر داره رو این بیماری و چه غذاهایی رو نباید قطعا خورد؟ و جیا مفیدن؟ضمنا ممنون بابت مطالب مفیدی ک درصفحه اینستاگرامتون میذارین

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      در مورد تغذیه در صرع مطالب متعددی وجود دارد که با جستجو می توانید بیابید…اما نکته ساده و کلیدی ان است که هر ماده غذایی و یا استنشاقی مانند بو ی عطر و غیر که به تجربه دیده اید که سازش ندارد و تکرار هم شده است صلاح است که پرهیز کنید خواه طبع ان سرد و یا گرم باشد ترشی یا ماهی شیرینی و یا شوری……

  25. صبا

    سلام آقای دکتر مرسی از وقتی که می گذارید من نزدیک سه ساله دچار علایم آزاردهنده ای شدم ابتدا کف پای چپم شروع کرد به گزگز کردن بعد صورت اضافه شد الان هم کف دست چپم.گزگزم شدید و پرگابالین 150 روزی دو تا و دولوکستین مصرف می کنم ام ارای چندماه پیش دادم بدون تزریق نخاع و سر نرمال بود همچنین نوار عصب عضله علایمم شب و وقت خستگی بیش تره به شدت هم نسبت به سابق زود خسته میشم مشکل حرکتی خاصی ندارم کم کاری تیرویید و اختلال اتونوم هم دارم و فلوکورتیزون مصرف می کنم جدیدا به مدت دو هفته سرگیجه سردرد خیلی شدید داشتم تحت نظر یکی از پزشکان بیمارستان سینا هستم از این که تشخیص مشخصی داده نشده کلافه ام ممنونم کمک بفرمایید
    درپناه حق

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      علایمی که نام بردید به نفع کسالت های جدی نیست والبته شما هم در یک مرکز معتبر تحت نظر هستید و جای نگرانی ندارد. به نظر می رسد همان کمکاری تیرویید تشخیص خوبی باشد.

  26. ر لرستان

    با سلام خدمت دکتر عزیز این جواب ام ار ای من است لطف کنید جوابش را برایم ترجمه کنید
    Brain mri with and with out contrast
    Mri of the brian with axial and sagittal t1 and t2 weighted seguences were obtained4
    Craniocervical junction is normal
    Cerebellum and brain stem are unremarkable
    Ventricular size and shape appear normal
    There is no convincing evidence of tumoral process & vascular malformation
    Pituitary gland & stalk have normal size & signal intensity
    There are few plagues in priventricular and deep white matter associated with corpus callosum involvement highly suggestive of ms
    There is no enhancing plagues in post contrast study
    این ام ار ای اخر می باشد که از مغز با تزریق و بدون تزریق گرفته شده است
    و سوال بعدی الان چهار روز میباشد که قرص پردنیزولون 50 را روز دو عدد مصرف میکنم و خدا را شکر علائمم مثل اسپاسم پاهام و ادرارم و تعادلم خیلی بهتر شده است و احساس میکنم رو به خوبی پیش میروم با سپاس فراوان از جواب دهی سوال قبلی مان خواهشمندیم جواب این ام ار ای و این سوال را هم بدهید با سپاس فراوان از شما

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      پاسخ این ام ار ای به نفع بیماری ام اس است که حتما پزشک معالج شما که دستور ام ار ای و قرص پردنیزولون داده است توضیح داده اند.

    2. davanlou نویسنده

      سلام
      بر پایه انچه اشاره کردید باید احتمال عارضه ویروسی گوش میانی یعنی وستیبولیت مطرح باشد.درمان علامتی برای شما انجام شده و باید به مرور بهتر شود.درغیر اینصورت مستلزم معاینه و تستهای لازم است.

  27. سجاد

    با سلام خدمت استاد گرامی
    من از زمستان سال 1392 بدنبال احساس بی حسی سمت راست بدن و بی خوابی شدید به متخصص مغز و اعصاب مراجعه کردم و پزشک محترم بعد از گرفتن نوار عصبی فرمودند ناشی از فشار روحی است و موضوع مهمی نیست و تجویز آمپول کورتون و قرصهای ناپروکسن – گاباپنتین و دیازپام دادند و چند ماه بعد حالم به حالت عادی برگشت اما هر وقت علایم بی حسی وبی خوابی پدیدار میشد مجدد همین داروها را تجویز میکردند تا زمانیکه زمستان 1394 بعد از 2 سال با همین علائم و نه بیشتر به متخصص مغز و اعصاب دیگری مراجعه کردم و ایشان دستور MRI تزریقی دادند و نتیجه ام آر ای نشانگر بیماری MS با وجود 12 پلاک بود و سپس با دستور پزشک دوم 5 روز بستری و کورتون تراپی شدم و درحدود 1 سال که تحت نظر پزشک دارو مصرف میکنم . حال ازشما عاجزانه خواهشمندم مرا راهنمایی فرمایید که داروهایی که الان مصرف میکنم برای بهبود بیماری و ادامه روند درمان در سن 30 سالگی کافی است یا دستور خاصی دارید ؟ و لیست داروهای مصرفی رابه اطلاع حضرت عالی میرسانم . درخاتمه از عنایت آقای دکتر تشکر مینمایم .
    لیست داروهای مصرفی فعلی
    پنج شنبه شب ها آمپول سینووکس – هر روز ظهر قرص فلوکستین 10 – هر شب آمانتادین 100 و گاباپنتین 100- هر 2 هفته یکبار ویتامین د3 ( 50000 ) به همراه ناهار – ( البته قرص تری فلو ئو پرازین 1 میلی گرم که به دستور پزشک فقط 6 بعد از بستری شدن مصرف نمودم )

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      داروهای شما بر پایه سابقه و معاینات و عوارض موجود در ام ار ای و مایع نخاعی مشخص شده اند و الان هم ظاهرا خوشبختانه مشکل خاصی ندارید. درمان خود را ادامه داده و نگرانی و استرس را از خود دور کنید.

  28. ر لرستان

    با سلام خدمت دکتر عزیز
    اینجانب 2 سال است که عرق زیاد میکنم مخصوصا در سر و صورت موقعه ی که ادرار دارم فشارم کمی بالا میرود روی 14 یا 15 و به سختی تا دستشویی میرسم و در همان حالت ماهیچه های پام میگیرن و پای راستم میلنگه تا دستشویی و بعد از دستسویی ریلکس میشم و در چشم چپم موقعه دیدن چند لکه سیاه دیده میشود که با داشتن این علائم و اسپاسم پا و تکرار ادرار و به خاطر خوب تخلیه نشدن ادرار و در ضمن من به خاطر ام ار ای تزریقی که از مغز گردن و کمر که گرفته بودم نزد یکی از همکارانتان و پزشک خوبی که در تهران هست رفتم و ایشان گفتن گردنم سالم است و کمرم تنگی کانال دارد و در مغزم 2 تا 3 پلاک داشتم که گفتن رنگ نگرفته اند و با این قرص ازاتیوپرین رفع میشود هشت ماه خوردم اثری نداشت قرص را عوض کردن با دیفوزل شش ماه خوردم اونم اثری نداشت الان گفتن رسیژن بزنم اما هنوز نزده ام . تو این دو سال علائمم همینا بودن نه کم شدن و نه زیاد روحیه ام گرفته استرس و اضطراب زیاد دارم لرزش دست و خستگی زیاد به خدا خسته شدم از بس این در و اون در زدم آزمایش خون هم تو تهران دادم اونم مشکلی نداشت
    آیا مشکل ام اس هست یا فشار خون یا چیزی دیگر
    لطفا دکتر عزیز خواهشا جوابمو بدهید ممنون میشوم من 33 سالم هست

    1. davanlou نویسنده

      سلام..
      داروهایی که نام بردید معمولا برای ام اس تجویز می شود.ام ار ای جدید سرو کردن با تزریق و ازمایشات خود را اسکن کرده و ارسال کنید.

  29. محمدرضا

    سلام
    بنده 24 سالمه و مدت 5 سال است که اختلال اضطرابی دارم. به مدت یکسال و نیم ونلافلوکستین مصرف کردم که حدود 50 درصد خوب شده بودم و شرایط خوبی داشتم. با نظر روانپزشک خود یکسال پیش ونلافلوکستین را قطع کردم و پس از 6 ماه شرایطم دوباره بدتر شد. دو ماه است با نظر پزشک دوباره ونلافلوکستین مصرف می کنم. اخیرا علاوه بر مشکلات اضطرابی، تو مغزم صدای سوت ممتد دارم که اذیتم می کند. همواره در حال تنش هستم و ترس از هر صدا و اتفاق نامعلومی و افراد دور برم دارم و با افزایش تنش احساس فشار در سرم می کنم. شرایطم به طور نوسانی تغییر می کند مثلا یک هفته کاملا خوب بودم ولی دوباره شرایطم بدتر شده است. نوار مغزی هم گرفته ام و مشکلی نداشتم. گوشم هم مشکلی ندارد. لطفا بنده را راهنمایی بفرمایید.

    1. davanlou نویسنده

      سلام
      یعید است شما مشکل مغزواعصاب داشته باشید . اما بهتر است ام ار ای مغزی انجام گردد و درصورت نداشتن مشکل رفتار درمانی شناختی COGNITIVE BEHAVIOURAL THERAPY در کنار دارو توسط رفتار درمانگر مجرب کمک می کند.

      1. ارزو

        سلام من سي سال دارم الان دوروز هست انگشت اشاره دست راست و انگشت شصت پاي راستم بي حس هست و همينطور لبهام. و مدتي هست گوشم يه دفعه ميگيره به مدت ٥دقيقه و چشم سمت راستم تير ميكشه و درد ميكنه و چندروزي هست زانو درد شدم و پشت زانوم هم درد ميكنه قبلا هم دستم درد ميكرد دكتر گفت عضلات گردنت ضعيف هست وهر چند وقتي يه بار وقتي از خواب بيدار ميشم همه چي رو فراموش ميكنم حتي خودم و بعداز ٤دقيقه فكر كردن به ياد ميارم

        1. davanlou نویسنده

          سلام
          انچه مطرح فرمودید بیشتر به نفع مشکلات استرس و اضطراب است.مسائل عضوی کمتر مطرح است.

پاسخ دهید


طراحی سایت و سئو توسط شرکت رایانمهر افرانت